Ledige stillinger Slaatta Skisenter og Geilo Skiskole

Engasjert, serviceinnstilt og utdannet personal er den absolutt viktigste resursen vi har!

Her finner du ledige stillinger for vintersesongen 2019-2020

Geilo Skiskole søker ski og snowboardinstruktører

Det er teamet som er den absolutte suksess faktoren for Geilo Skiskole sin fremgang, og det er derfor viktig at du som søker er serviceinnstilt, fleksibel, ansvarsbevisst, hjelpsom, kreativ og en teamplayer.

”Som oftest er det vi ski/ snowboard instruktører som bruker mest tid med gjestene i skisenteret, og dermed er avgjørende om våre gjester reiser hjem med en positiv opplevelse»

Det er en stor fordel om du snakker og skriver på et skandinavisk språk. Vi ser helst at du som søker har minimum skiinstruktør utdanning skandinavisk kurs 2 eller motsvarende, og gjerne snowboard eller langrenn som tilleggs disiplin. Dette da vi er en mindre skiskole og har behov for bredere kunnskap hos hver enkelt. Har du ikke skiinstruktør utdanning men ønsker å bli ski/ snowboardinstruktør? Da er du fortsatt velkommen til å søke og vi kan eventuelt veilede deg videre til kurs.

Arbeidet som snøsport instruktør på Geilo Skiskole er et aktivt og morsomt yrke der vi hver dag får muligheten til å skape opplevelse gjennom mestring og glede. Geilo Skiskole er et team på rundt 10 medarbeidere helsesong og opp imot 20 medarbeidere i høysesong perioder. Vi ser på skiinstruktør arbeidet som et meget profesjonelt og seriøst yrke. Geilo Skiskole er i stadig utvikling hvor vi ser meget positivt på etablering og investering av ansatte. Personal er den absolutt viktigste resursen i vår bedrift!

Jobben som ski/ snowboard instruktør på Geilo Skiskole innebærer ski/ snowboard instruksjon for alle aldre, gjennomføring av arrangement og aktiviteter og delvis andre arbeidsoppgaver som er relatert til skisentret.
Geilo Skiskole eies av Slaatta Skisenter AS. Vi er operative på hele Geilo og er en god samarbeidspartner til SkiGeilo. Slaatta Skisenter, Geilo Skiskole er en familiedrevet bedrift som setter service og vertskap høyest på lista. Første heisen på Geilo åpnet i 1954 og kort der etter åpnet også Slaattaheisen i 1960. I dag fremstår Slaatta som et moderne skisenter med fokus på barnefamilier. Et komplett skianlegg med skiskole, skiutleie, cafe og et stort skileikområde med mange morsomme elementer. Slaatta er et fint utgangspunkt for hele familien, og ligger i gangavstand fra togstasjon og Geilo sentrum, og nabo til det historiske Dr.Holms hotel.

Type stilling: Ski/ snowboard instruktør
Arbeidsoppgaver: Ski/ snowboard instruksjon for alle aldre, gjennomføring av arrangement og aktiviteter og delvis andre arbeidsoppgaver som er relatert til skisentret.
Krav utdanning: Skilærer utdanning
Stillingperiode: ca. 15. des – sesong slutt (April)
Arbeidstid: Heltid/ deltid timebasis etter vaktliste
Språk krav: Norsk, svensk el. dansk + engelsk
Lønn: Etter avtale
Søknadsfrist: 8.september 2019           
Søknad sendes til: linda@geiloskiskole.no
Kontakt: Linda Due-Boje

Slaatta Skisenter - Geilo Skiskole søker resepsjonist i kombinasjon med skiskole arbeid

Det er teamet som er den absolutte suksess faktoren for Geilo Skiskole sin fremgang, og det er derfor viktig at du som søker er serviceinnstilt, nøye, fleksibel, ansvarsbevisst, hjelpsom og en teamplayer.

Det er et krav til at du snakker og skriver på et skandinavisk språk. Vi ser helst at du som søker har tidligere erfaring fra skiskole arbeid, resepsjonsarbeid og/ eller booking.  Det er også fordel om du har tidligere erfaring/ utdanning som skiinstruktør.  Har du ikke skiinstruktør utdanning? Da er det en mulighet for å delta på kurs i desember.

Arbeidet som resepsjonsmedarbeider/ skiskole på Slaatta – Geilo Skiskole er et aktivt og morsomt yrke der vi hver dag får muligheten til å bidra med gode opplevelser for våre gjester gjennom mestring og glede. Booking og salgsavdelingen er en svært viktig del for gjestens totale opplevelse. Det er her gjesten bygger opp forventninger og det er derfor en ekstremt viktig jobb. Vi er eksperten på å knytte elev opp mot skiinstruktør og setter grunnlaget for en positiv opplevelse.
Geilo Skiskole er et team på rundt 10 medarbeidere helsesong og opp imot 20 medarbeidere i høysesong perioder. Vi ser på service arbeidet som et meget profesjonelt og seriøst yrke. Geilo Skiskole er i stadig utvikling hvor vi ser meget positivt på etablering og investering av ansatte. Personell er den absolutt viktigste resursen i våres bedrift!

Jobben som resepsjonsmedarbeider og ski/ snowboard instruktør på Geilo Skiskole innebærer; salg, vertskap og booking av skiskole, skipass, skileie, aktiviteter og annet. Ski/ snowboard instruksjon for alle aldre, gjennomføring av arrangement og aktiviteter og delvis andre arbeidsoppgaver som er relatert til skisentret.

Geilo Skiskole eies av Slaatta Skisenter AS. Vi er operative på hele Geilo og en god samarbeidspartner til SkiGeilo. Slaatta Skisenter, Geilo Skiskole er en familiedrevet bedrift som setter service og vertskap høyest på lista. Første heisen på Geilo åpnet i 1954 og kort der etter åpnet også Slaattaheisen i 1960. I dag fremstår Slaatta som et moderne skisenter med fokus på barnefamilier. Et komplett skianlegg med skiskole, skiutleie, cafe og et stort skileikområde med mange morsomme elementer.  Slaatta er et fint utgangspunkt for hele familien, og ligger i gangavstand fra togstasjon og Geilo sentrum, og nabo til det historiske Dr.Holms hotel.

Type stilling: Kombinasjons tjeneste – Resepsjonsmedarbeider og Ski/ snowboard instruktør.
Arbeidsoppgaver: Salg, vertskap og booking av skiskole, skipass, skileie, aktiviteter og annet. Ski/ snowboard instruksjon for alle aldre, gjennomføring av arrangement og aktiviteter og delvis andre arbeidsoppgaver som er relatert til skisenteret.
Krav/utdanning: Skandinavisk og engelsk språk. Skilærer utdanning minimum kurs 1 (Kurs kan gjennomføres i desember)
Stillingperiode: ca. 15 des – sesongs slutt (April)
Arbeidstid: Heltid/ deltid timebasis etter vaktliste
Språk krav: Norsk, svensk el. dansk + engelsk
Lønn: Etter avtale
Søknadsfrist: 9.september 2019
Søknad sendes til: linda@geiloskiskole.no,
Kontakt: Linda Due-Boje

Slaatta Skisenter - SlaattaStugu søker cafe-medarbeider

Personalteamet er en suksess faktor for at vi lykkes på Slaatta Skisenter. Det er derfor viktig at du som søker er serviceinnstilt, glad, engasjert, fleksibel, ansvarsbevisst, hjelpsom og en teamplayer. 
Det er et krav til at du som søker snakker minst et skandinavisk språk (Norsk, svensk el dansk) og i tillegg kan føre samtale på engelsk. Du må være over 20 år og ha en interesse for service, matlaging og baking.

Arbeidet som cafe-medarbeider på Slaatta Skisenter er et morsomt yrke hvor du hver dag vil møte mennesker fra hele verden. Du har mulighet til å påvirke deres vinterferie opplevelse til et livslangt minne. Et arbeid i trygge omgivelser, med gode kolleger og et godt arbeidsmiljø med gode muligheter for å stå på ski. Geilo er en fantastisk vinterdestinasjon med unike muligheter for både alpint, langrenn og et mangfold av aktiviteter.

SlaattaStugu er en «ski in ski out» cafe på Slaatta, Geilo. På SlaattaStugu er stikkordet hjemmelaget, her baker vi nybakte boller hver morgen. Vi serverer hamburger, salater, hjemmelagde supper og mye annet godt. Slaatta Skisenter er en familiedrevet bedrift som setter service og vertskap høyest på lista. Første heisen på Geilo åpnet i 1954 og kort der etter åpnet også Slaattaheisen i 1960. I dag fremstår Slaatta som et moderne skisenter med fokus på barnefamilier. Et komplett skianlegg med skiskole, skiutleie, cafe og et stort skileikområde med mange morsomme elementer.  Slaatta Skisenter har felles skipass med alle heisene på Geilo og er en god samarbeidspartner til SkiGeilo. 

Slaatta er et fint utgangspunkt for hele familien, og ligger i gangavstand fra togstasjon og Geilo sentrum, og nabo til det historiske Dr.Holms Hotel.

Type stilling: Cafe-medarbeider
Arbeidsoppgaver: Lettere matlaging og baking. Salg, vertskap og betjening av kasse. Varemottak, vasking og ev. andre oppgaver som er relevant til cafe driften.
Krav/ utdanning: Minimum 20 år og en interesse for mat
Stillingperiode: ca. 15. des – sesongs slutt (April)
Arbeidstid: Heltid/ deltid timebasis etter vaktliste. 
Språk krav: Norsk, svensk el. dansk + engelsk
Lønn: Etter avtale
Søknadsfrist: 13.september 2019         
Søknad sendes til: post@slaattaskisenter.no
Kontakt:Anne Brusletto