Velkommen til GEILO- Vinterparadiset for hele familien!​

Geilo er en klassisk ski destinasjon med stolte skitradisjoner og ekte høyfjellsglede, og et av Norges største alpinanlegg med en lang historie for alpin turisme. Her på Geilo byr vi på morsom og opplevelsesrik skikjøring og et mangfold av festlige aktiviteter.
Geilo skiområde ligger på begge sider av Geilo sentrum og med hele 39 nedfarter finnes det masse å boltre seg i, med alt fra barnebakker til mer krevende løyper. Geilo er kjent som en familievennlig skidestinasjon og i de ulike skiarenaene finner du barneområder, skiparker, 
skikafeerskiutleier og skiskoler

Slaatta Skisenter og Geilo Skiskole er en familiedrevet bedrift og linket sammen med SkiGeilo. Slaatta er et fint utgangspunkt for hele familien, og ligger i gangavstand fra Geilo togstasjon og Geilo sentrum, og nabo til det historiske Dr. Holms Hotel.
Vinteren er magisk på Geilo, med snødekt landskap og herlig vinterstemning er Geilo en klassisk skidestinasjon med stolte skitradisjoner og aktiviteter for hele familien. Det er ingen tvil om at Geilo er en av Norges beste skidestinasjoner, med et unikt skiferietilbud både for små og store. 

Vi ønsker å gi
trygghet, varme,
og
personlig service!

/ Slaattafamilien

SKIGEILO

Med hele 39 alpin løyper finnes det masse å boltre seg i, med alt fra fantastisk barne-og nybegynner områder til mer krevende løyper. Geilo er kjent som en familievennlig skidestinasjon og i de ulike skiarenaene finner du noe for en hver.

Geilo Skiskole finner du på Slaatta og det er en av Norges råeste skiskoler. Profesjonellt utdanna skiinstruktører med kunnskap innen pedagogikk, teknikk, metodikk og analyse.

Invester i skeglede!

Early bird Skiutleie 15% - Det lønner seg å bestille online!

Bestill online og få 15% Early bird rabatt.
For en god opplevelse på ski trenger du bra utstyr, det får du hos oss på Slaatta.
Vi tilbyr gratis oppbevaring av skiutstyr over natten.

Kampanjetilbud på sesongkort!

Tidligrabatt på Geilo sesongkort – bestill innen 30. november

Bestill skipass online og spar tid!

 Lad opp eksisterende skipass og gå rett i heisen eller bestill nytt skipass med smartcard og hent i Pick up box eller resepsjon.

Geilo Skiskole - Invester i skiglede som varer livet ut!

Være seg om du er helt nybegynner eller hatt et langt liv på ski, så vil Geilo Skiskoles kunnskapsrike instruktører lede og inspirere deg videre i utviklingen på snø. 

Vi gir deg profesjonell veiledning til personlig utvikling, skiglede og mestring

Geilo er et fantastiskt sted hele året!

Geilo ligger plassert midt på Bergensbanen, en av verdens vakreste togturer.
Plasseringen midt i mellom Oslo og Bergen gjør Geilo lett tilgjengelig for alle som ønsker en sommerhøyfjells-opplevelse, enten som dagstur eller lengre opphold. Geilo som sommerdestinasjon kan skilte med aktiviteter for alle, enten du er på tur med familien, samboeren, venner eller foreldre. Hva med en ridetur i fjellet, rafting på Numedalslågen eller et luftig svev i zipline?

På www.geilo365.no finner du et mangfold av aktiviteter for hele familien, både sommer og vinter.

@slaattaskigeilo
 • Vi ønsker å dele våre julegavetips med dere fremover mot jul 🎁 En opplevelse er noe man tar med seg hele livet – og på vår Facebookside deler vi topp tre opplevelsesgaver for minstemann!
 • Vi har en vakker vinter å se frem til... #geilo #vinterpågeilo #geiloskiferie
 • Geiloexpressen - direkte buss mellom Oslo Lufthavn Gardemoen og Geilo. Les mer om det flotte tilbudet på www.geilo.no!
 • Da er vi klar til å møte våre fremtidige gjester her på Ski & Snowboard festival i London.
#geilo #londonskishow #thetelegraph #skiandsnowboardfestival
 • In London with Norway home of skiing. #londonskishow #thetelegraph 
#london #norwayhomeofskiing #geilo #skigeilo
 • #tbt til midten av 60- tallet da Geilo Skiskole ble drevet av Arne Palm.
 • På Geilo i høstferien? Ikke sikker på hva du vil finne på? Sjekk ut @geilo365 for aktiviteter og opplevelser! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Foto: Mustasch Media
 • DS20 - en aktivitetsuke tilrettelagt for personer med Downs syndrom. Bli med neste år!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#geilo #geiloskiskole #slaattaskisenter
 • Yammi, looking forward to enjoy hot chocolate - winter is coming up and SlaattaStugu cafe will offer “Kids Wish“ hot chocolate 😁

#slaattastugucafe #geilo
 • #tbt til Slaattaheisen (pendelheis) som åpnet i 1960. Denne heisen ble brukt i 3 år før den ble byttet ut, og heisen stengte når hotellene hadde lunsj fra 13:00-15:00. Er det ikke bra vi ikke lengre har lunsj-stengt?
 • Hadde du tenkt deg på ski i vinter?
...da er det ikke lurt å spise denne hvis du er ute på sopptur ☺️
#sopptur #geilo #høstpågeilo #geilo365
 • @geilo365 - en samlet online bookingplattform for aktiviteter og opplevelser hele året rundt! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Foto: Mustash Media
Lukk meny