Velkommen til Geilo - Et av Norges største alpinanlegg med en lang historie for alpin turisme!

Vinteren er magisk på Geilo, med snødekt landskap og herlig vinterstemning. Geilo er en klassisk skidestinasjon med stolte skitradisjoner og ekte høyfjellsglede. Det er ingen tvil om at Geilo er en av Norges beste skidestinasjoner, med et unikt skiferietilbud både for små og store. Geilo skiområde ligger på begge sider av Geilo sentrum og SkiGeilo har tre fleksible skibusser som gir deg muligheten til å enkelt forflytte deg mellom skiarenaene.

På Geilo finner du en stor variasjon av skibakker, fra trygge barn og nybegynner områder til mer avansert og brattere terreng. Geilo er kjent som en svært god familievennlig skidestinasjon og i de ulike skiarenaene finner du barneområder, lekeområder, restauranter/ kafeer, skiutleier og skiskoler. Du kan bestille både privat skiskole og gruppetimer på skiskolen. Geilo Skiskole har sin utgangspunkt på Slaatta og benytter hele Geilo sitt skianlegg i undervisningen.

Åpningstider

Sjekk våre åpningstider for skiheis, resepsjoner, skiutleie, skiskole og ski caféer.

Kjøp ditt skipass online,
slipp kø og få mer tid på ski!

Lad opp ditt Smartcard og gå direkte til heisen eller bestill nytt smartcard og hent ut ditt skipass i pick up boks eller resepsjon.

SLAATTA

Slaatta er en av de beste plassene for barn og familie, både nybegynner og mer erfarne. Her er det et barneområde med tallerkenheis og masse morsomme elementer. Slaattaparken inneholder et godt utvalg av hopp og rails med varierte vanskelighetsgrad, men hovedsakelig lettere elementer. For de  mer erfarne er det en lengre tallerkenheis som fører opp til toppen av Slaattajordet. Fra Slaattatoppen kan man kjøre ned grønne-løyper, ta self-timer eller den populære Hakkebakken. Korken heisen tar deg videre fra toppen av Slaattajordet. Fra toppen av Korken så blir muligheten stor, da er det mulig å sette seg utfor i både blå-, rød- og svart-løyper. Det er også her man kan ta turen videre til Geiloheisen, Havsdalen og Halstensgård. På Slaatta finner du også koselige SlaattaStugu, her er stikkordet hjemmelaget og tak og vegger dekorert med skihistorie. 
Bestill skipass, skileie og skiskole online hos Slaatta – Geilo Skiskole.

HAVSDALEN

Havsdalen ligger på baksiden av Geilohesen og Slaatta og har et barneområde med barneheis, og en lengre heis, Arnetrekk som tar deg opp på Geilohovda. Fra toppen er det flere valgmuligheter mellom blå- og rød-løyper.
Her kan man også koble seg opp med Slaatta, Geiloheisen og Halstensgård. Fjellheisen tar deg opp på Havsdalshovda, her får man den beste utsikten til Hallingskarvet. I bunnen av bakken finner du Havsdalskroa. Inne på kroen har kjøkkensjefen laget egen meny med bla. lokaleråvarer. Havsdalskroa har blitt kjent for sin ekte after ski med livemusikk og dans på bordet.

VESTLIA

Vestlia har stor parkeringsplass og nedfarter som passer hele familien. Dette har gjort Vestlia til en stor familiefavoritt! Trollklubben-området er tilrette lagt for de minste i familien. Her er en tellerkenheis samt et rullebånd som gjør det enkelt for barn å ta seg opp i bakken. Det er også små utfordringer som slalåmkjøring og små kuler de kan teste seg ut på. I dette området finner du også Trollklubben Barnepass her kan barn fra 0-8 år velkommen. I bunnen av Vestlia finner du 4-seters stolheis, T-krokheis, og tallerkenheis. Heisene tar deg enten halvt eller helt opp på toppen, fra toppen er mulighetene store alt fra grønn-, blå- og rød-løype. Herfra er det mulig å kjøre videre til Kikut området.

GEILOHEISEN

Geiloheisen ligger nærme sentrum og er en fireseters-stolheis som tar veien opp på Geilohovda. Geiloheisen er et godt utgangs punktet for å komme seg rundt på «Geilo sentrumsiden». Ned til Geiloheisen kan du kjøre blå-, rød- og svart-løyper. I bunnen av Geiloheisen finner du Kafe og after ski inne på Taubanekroa. Fra Geiloheisen kan du ta deg videre til Havsdalen, Halsteinsgård og Slaatta. Skibussen går shuttle mellom Vestlia, Sentrum, Geiloheisen og Slaatta på dagtid. Ved åpning og stengning går skibussen også innom hotell og overnattingstedene. 

KIKUT

Kikut er et fint ski område med både barneheis og stolheis. Den nye tallerkenheisen tar deg opp til Kikuttoppen og gir deg tilgang til blå-løyper og Blå-parken. Her kan man man leke seg rundt og nyte utsikten til Hallingskarvet Nasjonalpark. Her finner du også en seks-seter med vindbeskytter opp til Kikuttoppen, perfekt for dager som inneholder ekstra vind/nedbør mens man tar turen opp. Nede på Kikut finner du Kikutkroa med stor variasjon på god mat, vin og drikke.

HALSTENSGÅRD

Halstensgård er det perfekte stedet for de som ønsker litt mer utfordring og fart. Halstensgård har t-krok som tar deg opp til Gullsteinhovda og leder til både blå-, rød-, og svart-løyper. Du kan koble deg sammen med de andre områdene på «Geilosiden» via Gullsteinhovda men også mulig å bruke fire-seters heisen, Fugleleiken.
I Musikkbakken kan du nå nyte musikk mens du står på ski.

Geilo Skiskole

La oss lede og inspirere deg på ski og snowboard!