31.desember- Nyttårs trugetur sammen med venner og familie

Vi møter på Slaatta og blir kjent med hverandre og turfølge. Her finner vi frem riktig utstyr til hver enkelt og gir en introduksjon om hvordan trugene fungerer. Herfra tar vi turen fra Slaatta opp til Geilotoppen. Roen har senket seg i skiheisen, alle har dratt hjem etter en travel dag på ski og uendelige ny-preparerte løyper ligger foran oss. Opplev den spesielle stillheten når mørke senker seg over skibakkene. Vi kan bruke skiløyper eller finne vår egen rute gjennom skogen, alt opp til deg. Vi er flere guider på turen og alle deltakere har mulighet for å gå i eget tempo oppover til toppen.

Geilotoppen er et fantastisk sted for å se alle fyrverkerier og her vil vi ønske det nye året velkommen. Du får god utsikt over hele Geilo og dalen, ser fyrverkeri ovenfra og fra Vestlia/Kikut område. Hører buldringen nede i sentrum og når du snur deg ser du naturens fyrverkeri med stjerner som tvinkler i den kalde vinternatt, og den majestetiske Hallingskarvet i bakgrunnen.

Etter at vi har ønsket det nye året velkommen går vi tilbake til Slaatta. Turen passer for alle; kjæreste par, familier med barn fra 6 år og eldre og gode venner som vil feire nyttår på en litt annerledes måte.

Informasjon:
Start:
Mandag 31. desember klokka 22:00
Varighet: Ca. 2 – 3 timer 
Alder: Fra 6 år
Ha med: Varme klær, viktig med gode vintersko, votter og lue.
Pris: Barn 6 – 17 år 350,- // Voksen fra 18 år 550, – // Familie (2-3 barn + 2 voksne) 1550,-
Pris inkluderer: Leie av truger og varm drikke.
Møtested: Slaatta skisenter, ved resepsjonen.

Lukk meny