Vi tilbyr Covid-19 vennlig bestilling

- Bestill online i dag og betal 14 dager før ankomst
- Gratis Covid-19 avbestilling

Covid-19 Gjesteinformasjon

Vi gleder oss til en ny skisesong. Den vil kanskje oppleves litt annerledes i tider påvirket av Covid-19, men med tilrettelegging skal vi sørge for at det blir trygt for både deg som gjest og vår personal. Vi arbeider derfor kontinuerlig med tilrettelegging for å sikre deg og oss mot smitte.
Vi ønsker å gjøre vårt beste for at du som gjest skal oppleve denne sesongen så normal som mulig, vi er da avhengig av at du som gjest også følger og holder deg oppdatert på de råd som blir gitt. 

Når du besøker oss ber vi deg om å følge de tre grunnleggende prinsippene. 

1 – Hold avstand til folk som ikke er en del av ditt daglige hushold
2 – Praktiser god håndhygiene; vask hendene ofte, benytt håndsprit, og avgrens nys eller host inn i albuene
3 – Reis hjem dersom du ikke føler deg frisk

Under finner du informasjon, regler og anbefalinger som gjelder for anlegget.

Skipass
For å forhindre kødannelser ønsker vi at du kjøper skipasset ditt på nett, her får du også 10% online rabatt.
Ved kjøp av skipass er det obligatorisk med registrering av navn og telefonnummer. Dette er noe vi er pålagt i forhold til Covid-19 og smittesporing.
Du kan kjøpe skipasset her. Så snart du har lagt inn bestillingen vil du motta en bekreftelse via mail. Denne bekreftelsen inneholder en QR-kode, og denne kan du scanne (helt berøringsfritt) i en av våre 13 ulike pick-up-bokser, plassert på alle hoteller og skipassutsalg på Geilo. QR-koden kan leses direkte fra mobilskjermen din. Våre pick-up bokser finner du her. Dersom du ikke har mulighet til å kjøpe via vår nettbutikk er vi selvfølgelig behjelpelige i et av våre billettutsalg.

Skiutleie
Alt utleieutstyr, inkludert ski, staver og hjelmer, blir rengjort etter hver utleie. Det vil være personal, plakater og gulv informasjon til veiledning i lokalet.
I år er vi spesielt opptatt av at du forhåndsbestiller ditt utstyr på nettet. Du kan bestille her. Dersom du ikke har mulighet til å leie via vår nettbutikk er vi selvfølgelig behjelpelige i en av våre skiutleier.

Skiskole
Ski og snowboard undervisning blir arrangert som normalt, men selvfølgelig med noen små endringer for å tilrettelegge etter covid-19 restriksjoner og gjestens sikkerhet. Vi anbefaler i første rekke å bestille privat skiskole, men vil også arrangere gruppeskiskole (alle gruppestørrelser vil være begrenset slik at vi kan opprettholde distansering). Er dere 4 personer i samme familie/ husstand/ gruppe på likt nivå, så kan vi også arrangere en privat gruppekurs. Ta kontakt på booking@geiloskiskole.no.

•  Kun 1 voksen følger og henter barn ved møtepunkt 
•  Syke barn skal ikke delta i skiundervisningen
•  Hold 1 meters avstand til hverandre
•  Kom i god tid slik at organisering og avstand blir enklere at opprettholde 
•  Alle elever skal bruke hjelm, votter/ hansker og skibriller.
•  Instruktør/ lærer vil informere elevene om smittevern og hvordan holde avstand på ski, når vi stopper, i heis osv.
•  Vi anbefaler at alle barn har vært på toalettet før skiskolen starter for å unngå at instruktør/ lærer må følge barnet.
•  Bytting og el. sammenslåing av grupper vil kun skje om høyst nødvendig. (Viktig at du melder ditt barn til riktig gruppekurs utfra nivå beskrivelser

Andre aktiviteter som Ski Eventyr, snowboard taster, trugeturer mfl. vil også være tilgjengelig.
Det vil fortsatt være mulig å bestille skiskole direkte over disk i anlegget, men husk at ved å forhåndsbestille over nett er du garantert plass.
Du kan forhåndsbestille gruppeskiskole her. For privat skiundervisning ta kontakt med oss på +47 32 09 03 70 el booking@geiloskiskole.no


Følgende informasjon er hentet fra skigeilo.no
(oppdatert 13.okt 2020)

Transport til skibakken– Skibuss
Våre skibusser vil operere med ca. 50% kapasitet for å sikre at det opprettholdes anbefalt sosial distansering. Dette gjelder for både bussene som tar deg fra overnattingsstedet og ut i bakken om morgenen, og shuttle som gir deg mulighet til å bytte side flere ganger i løpet av dagen. Vi setter stor pris på at du har forståelse for at det noen ganger kan ta litt lengre tid å flytte alle gjester ut i bakken, og fortvil ikke: Neste skibuss er bare noen minutter unna! 
Alle våre skibusser er utstyrt med håndsprit-stasjon, og interiør i bussene vil bli vasket 2 ganger pr dag. 

Kontaktdetaljer
Når du besøker vårt skianlegg, må du ha et smartcard (det er plastikkortet som du laster inn skipasset på.) For å være sikre på at vi kan kontakte gjester som er i anlegget kan det hende vi ber deg registrere navn og kontaktinformasjon når du kjøper skipass. Dersom du kjøper via vår nettbutikk vil dette lastes inn automatisk (etter første kjøp) og du kan gå direkte til heisen. Du kan kjøpe skipass online her.

Gjesteservice-Team
Når du er i vårt anlegg, og spesielt i baseområdene, kan det hende du legger merke til vårt Gjesteservice-Team. De er tilstede på travle dager for å minne våre gjester om sosial distansering, hjelpe til i køer og svare på spørsmål! Bare spør de dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp til!

Heis/ Heiskø
Når du benytter en av våre heiser, enten det er t-krok eller stolheis, kan du kun dele med personer fra ditt eget hushold. Husk også at skiene dine viser omtrentlig hvilken avstand du skal ha til øvrige gjester i anlegget! 
Vi ønsker også at du til enhver tid benytter hansker eller votter i våre heiser. Våre ansatte vil desinfisere kroker og stoler med jevne mellomrom.

Mat & Drikke
Våre serveringssteder er underlagt strenge offentlige regler i forhold til vask, desinfisering og generelt renhold. 
Vi har ulike bestillings- og betalingsløsninger på våre spisesteder; noen opererer med bordbestilling, mens andre har bestilling og betaling over disk, take away eller bestilling via app på mobilen. Alle serveringsstedene har tilrettelagt for maks antall gjester i forhold til stolkapasitet og kvadratmeter, og bordene er satt opp med riktig distansering til nabobordet.

Våre fantastiske ansatte
Våre ansatte vil gjøre alt de kan for å sørge for at ditt opphold i alpinanlegget på Geilo er trygt. Alle ansatte gjennomgår opplæring som blant annet inkluderer oppdaterte offentlige reguleringer, hygiene og annen viktig og relevant informasjon. Denne opplæringen iverksettes før de starter hos oss. Vi har en absolutt “Bli-hjemme-policy” dersom noen ansatte ikke føler seg vel. 

Vi vil gjerne være kontant-frie (men er det ikke helt ennå!)
Vi ønsker at våre gjester i størst mulig grad betaler med bankkort eller kredittkort når de besøker oss.

Opprettholde sosial distanse
Vi har tatt en rekke forhåndsregler for å sikre at du som gjest på best og enklest måte kan opprettholde distanse til personer som ikke er en del av din husholdning.
•    Vårt Gjesteservice-Team vil passe på at gjester holder avstand til hverandre i heis- og skibusskøer
•    Single gates vil holdes stengt for å unngå at du må dele heis med personer som ikke er en del av din husholdning
•    Alle innendørsområder hvor vi til tider kan forvente mange gjester, har skilt og/eller gulvmerke som oppfordrer og minner om 1 meters regelen
•    Alle våre restauranter, skiskole og skibuss vil operere med redusert kapasitet for best mulig opprettholde avstand mellom gjester 

Ønsker du mer informasjon?

For mer informasjon:
Dersom du har spørsmål, send gjerne en mail til oss på booking@skigeilo.no el booking@slaattaskisenter.no
Vi gleder oss masse til å ta imot dere til herlige vinterdager i alpinanlegget på Geilo
Velkommen til oss!