Vi tilbyr Covid-19 vennlig bestilling

- Bestill online i dag og betal 14 dager før ankomst
- Gratis Covid-19 avbestilling

Covid-19 Gjesteinformasjon - Skibakker og skiheiser er åpne!

Vi er i gang med en ny skisesong. Den vil kanskje oppleves litt annerledes i tider påvirket av Covid-19, men med tilrettelegging skal vi sørge for at det blir trygt for både deg som gjest og vår personal. Vi arbeider derfor kontinuerlig med tilrettelegging for å sikre deg og oss mot smitte.
Vi ønsker å gjøre vårt beste for at du som gjest skal oppleve denne sesongen så normal som mulig, vi er da avhengig av at du som gjest også følger og holder deg oppdatert på de råd som blir gitt. 

Når du besøker oss ber vi deg om å følge de tre grunnleggende prinsippene. 

1 – Hold avstand til folk som ikke er en del av ditt daglige hushold.
2 – Praktiser god håndhygiene; vask hendene ofte, benytt håndsprit, og avgrens nys eller host inn i albuene
3 – Reis hjem dersom du ikke føler deg frisk

Påbud om munnbind
Påbud om munnbind i alle våre innendørsarenaer (kafe, billettutsalg, skiutleie) og på skibusser. Vi ber alle gjester ta med egne munnbind. Munnbind må tas på FØR man går inn i skiresepsjoner, serveringssteder, skiutleie og skibuss.
Plikten til å bruke munnbind gjelder ikke for barn under 12 år, eller for de som av medisinske grunner eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind. 

Oppdatering koronatiltak i Viken fylkeskommune 16.mars – 11.april

Under finner du informasjon, regler og anbefalinger som gjelder for anlegget.

Skipass (fra 16.mars skal skipass kjøpes på nett)
For å forhindre kødannelser ønsker vi at du kjøper skipasset ditt på nett, her får du også 10% online rabatt.
Ved kjøp av skipass er det obligatorisk med registrering av navn og telefonnummer. Dette er noe vi er pålagt i forhold til Covid-19 og smittesporing.
Du kan kjøpe skipasset her. Så snart du har lagt inn bestillingen vil du motta en bekreftelse via mail. Denne bekreftelsen inneholder en QR-kode, og denne kan du scanne (helt berøringsfritt) i en av våre 13 ulike pick-up-bokser, plassert på alle hoteller og skipassutsalg på Geilo. QR-koden kan leses direkte fra mobilskjermen din. Våre pick-up bokser finner du her. Dersom du ikke har mulighet til å kjøpe via vår nettbutikk er vi selvfølgelig behjelpelige i et av våre billettutsalg.

Skiutleie (fra 16.mars tilbyr vi kun «Klikk og hent»)
Alt utleieutstyr, inkludert ski, staver og hjelmer, blir rengjort etter hver utleie. Det vil være personal, plakater og gulv informasjon til veiledning i lokalet.
I år er vi spesielt opptatt av at du forhåndsbestiller ditt utstyr på nettet. Du kan bestille her. Dersom du ikke har mulighet til å leie via vår nettbutikk er vi selvfølgelig behjelpelige i en av våre skiutleier.

Skiskole (fra 16.mars tilbyr vi kun privatundervisning 1 til 1, eller grupper hvis deltagere er i sammen husstand eller skole/barnehage kohort. Geilo Skiskole tilbyr Alpint, Langrenn (klassisk og skøyting), Snowboard, Telemark og Adaptive/ sitski). 
Ski og snowboard undervisning foregår i stort sett som normalt, men selvfølgelig med noen små endringer for å tilrettelegge etter covid-19 restriksjoner og gjestens sikkerhet. Vi anbefaler i første rekke å bestille privat skiskole, men vil også arrangere gruppeskiskole (alle gruppestørrelser vil være begrenset slik at vi kan opprettholde distansering). Er dere 4 personer i samme familie/ husstand/ gruppe på likt nivå, så kan vi også arrangere en privat gruppekurs. Ta kontakt på booking@geiloskiskole.no.

•  Kun 1 voksen følger og henter barn ved møtepunkt 
•  Syke barn skal ikke delta i skiundervisningen
•  Hold 1 meters avstand til hverandre
•  Kom i god tid slik at organisering og avstand blir enklere at opprettholde 
•  Alle elever skal bruke hjelm, votter/ hansker og skibriller.
•  Instruktør/ lærer vil informere elevene om smittevern og hvordan holde avstand på ski, når vi stopper, i heis osv.
•  Vi anbefaler at alle barn har vært på toalettet før skiskolen starter for å unngå at instruktør/ lærer må følge barnet.
•  Bytting og el. sammenslåing av grupper vil kun skje om høyst nødvendig. (Viktig at du melder ditt barn til riktig gruppekurs utfra nivå beskrivelser

Andre aktiviteter som Ski Eventyr, snowboard taster, trugeturer mfl. vil også være tilgjengelig.
Det vil fortsatt være mulig å bestille skiskole direkte over disk i anlegget, men husk at ved å forhåndsbestille over nett er du garantert plass.
Du kan forhåndsbestille gruppeskiskole her. For privat skiundervisning ta kontakt med oss på +47 32 09 03 70 el booking@geiloskiskole.no


Følgende informasjon er hentet fra skigeilo.no
(oppdatert 24.mars 2021)

Transport til og fra skibakken – Skibuss
Ta på munnbind før du går inn på skibussene. Sett skiene i stativet og sprit hendene på håndsprit-automaten.
Skibussene har redusert kapasitet fra tidligere. Seter i midtgang og mot kjøreretningen kan kun brukes om man er i samme husstand. Vi forsøker å ruke bussene så smidig som mulig, men er det fullt så er det fullt. Vent da på neste buss, den er kun noen minutter unna.

Kontaktdetaljer
Når du besøker vårt skianlegg, må du ha et smartcard (det er plastikkortet som du laster inn skipasset på.) For å være sikre på at vi kan kontakte gjester som er i anlegget kan det hende vi ber deg registrere navn og kontaktinformasjon når du kjøper skipass. Dersom du kjøper via vår nettbutikk vil dette lastes inn automatisk (etter første kjøp) og du kan gå direkte til heisen. Du kan kjøpe skipass online her.

Gjesteservice-Team
Når du er i vårt anlegg, og spesielt i baseområdene, kan det hende du legger merke til vårt Gjesteservice-Team. De er tilstede på travle dager for å minne våre gjester om å holde avstand, hjelpe til i køer og svare på spørsmål! Bare spør de dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp til! De har gule vester på seg.

Heis/Heiskø
Det er viktig å holde avstand når du står i heiskøen. Hvis du unngår å gå på skiene til personen foran, er du godt sikret. Vi pleier å si at du skal holde èn stavlengdes avstand. Når du benytter en av våre heiser, enten det er t-krok eller stolheis, kan du kun dele med personer fra ditt eget hushold. I stolheiser skal det være et ledig sete mellom fremmede. Vi ønsker også at du til enhver tid benytter hansker eller votter i våre heiser. Våre ansatte vil desinfisere kroker og stoler med jevne mellomrom.

Mat & Drikke (fra 16.mars tilbyr ski cafeene kun Take away. Scan QR-koden som du finner utenfor serveringstedet eller kom inn og bestill. Hent maten ved inngangsdøren/terrassen).  
Våre serveringssteder er underlagt strenge offentlige regler i forhold til vask, desinfisering og generelt renhold. Vi overholder 1 meter mellom bordene, og du kan kun sitte nærmere enn 1 meter fra andre om dere er i samme husstand eller reisefølge. Det er også lavere makskapasitet enn det har vært tidligere. Vi anbefaler å spise lunsj tidlig, eller sent. Det er størst trafikk mellom 12.30 og 13.30.

Vi har ulike bestillings-og betalingsløsninger på våre spisesteder; noen opererer med bestilling og betaling via «app»-løsning, mens andre har bestilling og betaling over disk, eller take away.

Våre fantastiske ansatte
Våre ansatte vil gjøre alt de kan for å sørge for at ditt opphold i alpinanlegget på Geilo er trygt. Alle ansatte gjennomgår opplæring som blant annet inkluderer oppdaterte offentlige reguleringer, hygiene og annen viktig og relevant informasjon. Denne opplæringen iverksettes før de starter hos oss. Vi har en absolutt “Bli-hjemme-policy” dersom noen ansatte ikke føler seg vel. 

Vi vil gjerne være kontant-frie (men er det ikke helt ennå!)
Vi ønsker at våre gjester i størst mulig grad betaler med bankkort eller kredittkort når de besøker oss.

Vi vil gjerne Vi og dere som foreldre har et felles mål om at alle barn skal være trygge i bakken. Derfor trenger vi hjelp fra både foreldre og barn for å overholde trygt smittevern. Bli gjerne med barnet første dagen i bakken og gjør dere godt kjent med våre nye rutiner. Vi tror det er lurt om både foreldre og barn vet hvordan det er hos oss i år.
Be barnet ditt om å bruke hansker eller votter når de er i bakken. Er det over 12 år må du huske å sende med munnbind.
Vi ser at barn og unge har et mindre bevisst forhold til avstand og kø. Vi ber derfor om at dere som foreldre/foresatte tar en ekstra prat med barna/ungdommene: Barn/unge må holde god avstand til andre, gjerne også vennene sine, under hele oppholdet i alpinbakken. 
Dersom ditt barn skulle være uheldig å skade seg, vil vi selvfølgelig trøste og hjelpe så godt vi kan. Vi kommer til å bruke munnbind. Da trenger vi beskjed så fort som mulig dersom barnet ditt skulle få symptomer i ettertid.
Det er viktig at alle følger instruksene fra vårt personale som skipatrulje, skiinstruktører, heisførere etc.

Opprettholde sosial distanse
Vi har tatt en rekke forhåndsregler for å sikre at du som gjest på best og enklest måte kan opprettholde distanse til personer som ikke er en del av din husholdning.
•    Vårt Gjesteservice-Team vil passe på at gjester holder avstand til hverandre i heis- og skibusskøer
•    Single gates vil holdes stengt for å unngå at du må dele heis med personer som ikke er en del av din husholdning
•    Alle innendørsområder hvor vi til tider kan forvente mange gjester, har skilt og/eller gulvmerke som oppfordrer og minner om 1 meters regelen
•    Alle våre restauranter, skiskole og skibuss vil operere med redusert kapasitet for best mulig opprettholde avstand mellom gjester 

For mer informasjon:
Dersom du har spørsmål, send gjerne en mail til oss på booking@skigeilo.no el booking@slaattaskisenter.no
Vi gleder oss masse til å ta imot dere til herlige vinterdager i alpinanlegget på Geilo
Velkommen til oss!