- Bestill online i dag og betal 14 dager før ankomst
- Gratis Covid-19 avbestilling

Covid-19 Gjesteinformasjon

Det blir en ny ski sesong og med tilrettelegging skal vi sørge for at det blir trygt for både deg som gjest og vår personal. 
Vi ønsker å gjøre vårt beste for at du som gjest skal oppleve denne sesongen så normal som mulig, vi er da avhengig av at du som gjest også følger og holder deg oppdatert på de råd som blir gitt. 

Les også informasjon og råd på Regjeringen.no og Hol kommune sine sider.

Når du besøker oss ber vi deg om å følge de tre grunnleggende prinsippene. 

1 – Hold avstand til folk som ikke er en del av ditt daglige hushold.
2 – Praktiser god håndhygiene; vask hendene ofte, benytt håndsprit, og avgrens nys eller host inn i albuene
3 – Reis hjem dersom du ikke føler deg frisk

Vi oppfordrer til bruk av munnbind i alle våre innendørsarenaer (kafe, billettutsalg, skiutleie) og på skibusser. Vi ber alle gjester ta med egne munnbind. 

Skipass 
For å forhindre kødannelser ønsker vi at du kjøper skipasset ditt på nett, her får du også 10% online rabatt.
Ved kjøp av skipass er det obligatorisk med registrering av navn og telefonnummer. Dette er noe vi er pålagt i forhold til Covid-19 og smittesporing.
Du kan kjøpe skipasset her. Så snart du har lagt inn bestillingen vil du motta en bekreftelse via mail. Denne bekreftelsen inneholder en QR-kode, og denne kan du scanne (helt berøringsfritt) i en av våre 13 ulike pick-up-bokser, plassert på alle hoteller og skipassutsalg på Geilo. QR-koden kan leses direkte fra mobilskjermen din. Våre pick-up bokser finner du her. Dersom du ikke har mulighet til å kjøpe via vår nettbutikk er vi selvfølgelig behjelpelige i et av våre billettutsalg.

Skiutleie 
Nå er vi spesielt opptatt av at du forhåndsbestiller ditt utstyr på nettet. Dette for at vi skal kunne tilrettelegge for våre gjester i forkant, ha nokk med personell og unngå kø.
Du kan bestille her. Dersom du ikke har mulighet til å leie via vår nettbutikk er vi selvfølgelig behjelpelige i en av våre skiutleier. Ved utlevering og levering av utstyr  vil det være personal, plakater og gulv informasjon til veiledning i lokalet.

Skiskole 
Ski og snowboard undervisning foregår i stort sett som normalt, men med noen små tiltak for å ivareta smittevern, personell og gjestens sikkerhet. Vi anbefaler i første rekke å bestille privat skiskole, men vil også arrangere gruppeskiskole. Ta kontakt på booking@geiloskiskole.no.

•  Kun 1 voksen følger og henter barn ved møtepunkt 
•  Syke barn skal ikke delta i skiundervisningen
•  Hold 1 meters avstand til hverandre
•  Kom i god tid slik at organisering og avstand blir enklere å opprettholde 
•  Alle elever skal bruke hjelm, votter/ hansker og skibriller.
•  Vi anbefaler at alle barn har vært på toalettet før skiskolen starter for å unngå at instruktør/ lærer må følge barnet.
•  Bytting og el. sammenslåing av grupper vil kun skje om høyst nødvendig. (Viktig at du melder ditt barn til riktig gruppekurs utfra nivå beskrivelser) 

Andre aktiviteter som Ski Eventyr, snowboard taster, trugeturer mfl. vil også være tilgjengelig.
Det vil fortsatt være mulig å bestille skiskole direkte over disk i anlegget, men husk at ved å forhåndsbestille over nett er du garantert plass. Dette vil også gjøre at vi kan ha nokk med personell til tider med stor pågang. 
Du kan forhåndsbestille gruppeskiskole her. For privat skiundervisning ta kontakt med oss på +47 32 09 03 70 el booking@geiloskiskole.no

Skigeilo.no finner du også informasjon, regler og anbefalinger som gjelder for skianlegget.

For mer informasjon:
Dersom du har spørsmål, send gjerne en mail til oss på booking@skigeilo.no el booking@slaattaskisenter.no
Vi gleder oss masse til å ta imot dere til herlige vinterdager i alpinanlegget på Geilo

Velkommen til oss