AKTIVITETER & GRUPPER

Geilo byr på et mangfold av aktiviteter for store og små!

Aktiviteter for familien hver uke
Hos oss på Slaatta finner dere et godt utvalg av aktiviteter som arrangeres hver uke gjennom vintersesongen. Du kan bland annet bli med på Magisk trugetur, teste snowboard eller langrenn for første gang eller la barna bli med på spennende Ski Eventyr. Sjekk våres aktivitetsprogram her!

 

 

 

Kurs Konferanse og grupper
Geilo er et mekka for å arrangere kurs og konferanse opplegg!
La oss i Geilo Skiskole & Event arrangere  et uforglemmelig opplegg med mye latter og samhørighet. Les mer om våres populære opplegg her!
Kontakt oss på event@geilosnowsport.no så sender vi forslag.

 

Geilo 365 – vinter, vår, sommer og høst!
Et samarbeid mellom seriøse og profesjonelle aktivitetsleverandører på Geilo, Dagali, Skurdalen, Haugastøl og Finse.

Geilo 365 byr på morsomme og opplevelsesrike  aktiviteter og hilser store som små varmt velkommen til opplevelser på høyt nivå.
På www.geilo365.no kan du enkelt booke aktiviteter som rafting, sykling, rideturer, brevandring, trugeturer, hundekjøring osv.

 

 

Feire bursdagen i Vinterparadiset
Vi arrangerer og skreddersyr bursdags aktivitet for store som små. Grille pølser eller marshmallows i basecampen, bli med på en spennende skitur sammen med Geilo Skiskoles instruktører. Akekonkurranse, Slalåmrenn, Snøskovandring og morsomme lag oppgaver er bare noen av alle aktiviteter vi ordner med. Koselige Slaatta Stugu kan også leies for kveldsaktiviteter med mat og drikke. Ta kontakt med oss så lager vi en bursdagspakke!